Sildodden Surfski Challenge, Nordisk & Norsk Mesterskap 2024, 7-8 september

Løpet foregår på et åpent eksponert havstrekk mellom Risør og Lyngør på ca. 16 km. Ved gode forhold på sørvest vurderes et lenger strekk mellom Hagefjordsbrygga (Perøygard) og rundt Sandøya til Risør på 23,5 km og motsatt på nordøst 21,7 km (innsiden av Sandøya). Vi har også gode innaskjærs alternativer for sterk vesta og nordavind eller når forholdene er for vanskelige ute på havet. Alle som kan re-entre surfskien under de forholdene som venter og som er medlem av en kajakklubb, kan delta. Aldersgrense 16 år, men makker i dobbel kan være 14 år. Singel vil fortrinnsvis foregå på lørdagen og dobbel på søndagen, men vi forbeholder oss muligheten til å bytte dager slik at singelløpet får de beste forholdene.

Ellers gjelder de vanlige sikkerhetsreglene: Klær for opphold i vann for minst 30 min., fluoriserende vest og caps, fløyte, legleash, håndholdt nødbluss samt vanntett mobilpose med oppladet mobil. På denne tiden av året er vanntemperaturen som regel et sted mellom 14 og 18 grader og erfaringsmessig kan man sitte i neopren shorts om vann og lufttemperatur tillsier det!

Mer oppdatering kommer senere, men for løpende oppdatering gå gjerne inn på vår facebookside: https://www.facebook.com/Sildodden

eller vår arrangementsside: https://www.facebook.com/events/702669071772147/?ref=newsfeed

Påmelding vil åpne på racemanger.no før sommeren. Vi vil med stor sannsynlighet, som tidligere år, benytte webtracking.se som sporingssystem og sikkerhet.

Vi har ikke gjort noen avtaler med overnattingssteder, men kan anbefale følgende overnattingssteder:

Risør Hotel: https://www.risorhotel.no/

Det Lille Hotel: https://www.detlillehotel.no/

Risør Pensjonat: https://www.risorpensjonat.no/

Her fra starten under NM 2023: https://www.facebook.com/reel/119012387962228